Pohvale in pripombe

5/5
Ekološko kmetujemo že 14 let. Gre nam kar dobro, včasih pa imamo težave z birokracijo. Takrat pokličem na Inštitut in gospod Jože mi vedno zelo prijazno pomaga. Hvala in kar tako naprej!
Jožica M., Posavje
ekološka kmetija
5/5
Ko se je začela Izbrana kakovost, mi v klavnici niso hoteli odkupiti bika, ker nisem imel certifikata. Nič nisem vedel o tem, zato sem vprašal v naši zadrugi. Tudi oni so vedeli bolj malo. Ko sem poklical k vam, je vse zelo hitro steklo in kmalu sem dobil tudi certifikat. Zelo sem zadovoljen in hvala vsem!
Franc H., Kotlje
govedorejec
5/5
Za vaš Inštitut sem izvedela od kolegice, ki dela v ekološki pekarni. V moji trgovini prodajam eko kruh in zato so mi rekli, da se moram certificirati. Kolegica mi je poslala telefonsko in na srečo se je oglasil gospod Robert. Je zelo prijazen in hiter. Ker nisem pričakovala, da je možno certifikat pridobiti hitro, se vam najlepše zahvaljujem.
Marija K. s.p., Grospuplje
prodaja, INCI shop
5/5
Letina krompirja je bila obilna. Moral sem poiskati nove kupce. Z velikimi trgovci je težko delati, ker so preveč zahtevni. Samo v Lidlu so želeli kupiti naš krompir, ampak samo s certifikatom GLOBALG.A.P.. Moj bratranec je že imel ta certifikat pri vas, zato sem se odločil prijaviti k vam. Kljub obsežni pomoči, ki sem jo dobil od vas, sem težko zvozil do certifikata. Je preveč papirja treba. Vseeno sem zelo hvaležen za vse in se vam spet oglasim po novi certifikat, če ga bom še potreboval.
Benedičič A., Gorenjska
pridelovalec krompirja