Storitve

Kontrola in certificiranje

Izvajanje kontrole in certificiranja v kmetijstvu in gozdarstvu je osnovna dejavnost Inštituta KON-CERT Maribor. V okviru te dejavnosti preverjamo in potrjujemo skladnost postopkov pridelave, predelave, skladiščenja in označevanja kmetijskih pridelkov in živil, hkrati pa tudi preverjamo skladnost proizvodov z veljavnimi predpisi in standardi. Kontrolo in certificiranje izvajamo na območju celotne Slovenije za naslednja področja:


Pridobite tudi vi certifikat za vaše visokokavostne pridelke in živila ter povečajte svojo konkurenčno prednost!

Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 02 228 49 52 ali e-naslovu info@kon-cert.si.

Izobraževanja

Ker vam želimo ponuditi tudi dodatna znanja, na Inštitutu KON-CERT Maribor organiziramo za vas vrsto izobraževanj in usposabljanj z različnih področij: kmetijstva, prehrane (ekološka pridelava, ekološka predelava, eko gastronomija, izbrana kakovost…).

Pridružite se nam in pridobite nova znanja!

Če želite, da organiziramo izobraževanje na določeno temo, ki vas zanima, nam prosimo sporočite vaše želje na e-naslov valentina.aleksic@kon-cert.si ali na telefonski številki 02 228 49 41.

Ekskurzije in izleti

Z namenom razširiti vaše znanje za vas organiziramo tematske strokovne ekskurzije in izlete.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 02 228 49 41 ali e-naslovu valentina.aleksic@kon-cert.si.

Drugi projekti

Inštitut KON-CERT Maribor aktivno deluje poleg osnovne dejavnosti tudi na drugih projektih povezanih s kmetijstvom in gozdarstvom.